Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود حیدری سفیر جمهوری اسلامی ایران در سارایوو ضمن میزبانی و قدردانی از هیات ایرانی شرکت کننده در مراسم مارش میرا ۲۰۱۸، تاکید کرد: حضور در این مراسم، مصداق کار تمیز فرهنگی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سفیر ایران در بوسنی و هرزگوین روز شنبه در مراسم دیدار با هیات ایرانی شرکت کننده در مراسم مارش میرا ۲۰۱۸  گفت: حضور ایران در سطوح مردمی و سازماندهی شده برای اولین بار در سال گذشته اتفاق افتاد و بازتاب بسیار خوبی در کشور بوسنی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری تاکید کرد: شرکت در این مراسم میتواند علاقه‌مندی مردم دو کشور را افزوده و صفحه جدیدی را در روابط دو کشور باز کند. 

سفیر ایران در ادامه با اشاره به اینکه کشورهای غربی با حضور در این مراسم سعی در زیبا جلوه دادن چهره سیاه خود هستند، تاکید داشت: تلاشهای ایران سبب شد تا تمامیت ارزی کشور بوسنی و هرزگوین پس از جنگ حفظ شود. 

حیدری افزود: مقام معظم رهبری در سالهای جنگ همواره بوسنی بر جایگاه این کشور تاکید می‌کردند

سفیر ایران در پایان سخنان خود اظهار کرد: جمهوری اسلامی نگاه قومیتی و حتی دینی به بوسنی نداشته و اگر از این کشور دفاع کرده، دفاع از یک ملت مظلوم کرده است.

احمدی: در دیپلماسی عمومی روابط میان مردم مغفول مانده است

در این مراسم، صالح احمدی، مسئول هیات شرکت کننده در مراسم مارش میرا نیز به ارائه گزارشی از مراسم سال گذشته و ترتیبات مراسم سال جاری پرداخت و گفت: هیات سال گذشته متشکل از پزشکان ایرانی بود که در طول مسیر اقدام به ارائه خدمات پزشکی در طول مسیر کردند اما در سال جاری علاوه بر حضور سه پزشک، اصحاب رسانه، نخبگان فرهنگی، علوم سیاسی و خانواده شهدا نیز حضور پررنگی دارند. 

مدیر کالج فارسی در بوسنی: حضور بانوان ایرانی در مراسم مارش میرا بسیار ارزشمند است

حجت الاسلام جعفر زارعان، مدیر کالج فارسی بوسنی و هرزگوین، در مراسم دیدار با هیات ایرانی ضمن ارزشمند خواندن این حرکت فرهنگی، حضور پر رنگ بانوان را باعث ارزشمند تر کردن این مراسم دانستند. 

وی افزود: حضور شما در مراسم مارش میرا برگ زرینی در جهت منافع حمهوری اسلامی ایران در کشور بوسنی و پیوند فرهنگی میان دو کشور است که در کتاب روابط میان دو کشور ثبت میگردد.

هیات ۳۰ نفره ایرانی شرکت کننده در مراسم پیاده روی صلح ۲۰۱۸ روز جمعه وارد سارایوو شد.

بیش از ۵ هزار تن از مردم کشور بوسنی و هرزگوین به همراه علاقه مندان از کشورهای دیگر، هر ساله مسافت یکصد و ده کیلومتری شهر نزوک Nezuk تا سربرنیتسا Srebrenica را به یاد بیش از هشت هزار قربانی فاجعه سربرنیتسا که به دست نیروهای صرب کشور بوسنی قتل عام شدند، با پای پیاده طی میکنند. شرکت کنندگان در مراسم پس از سه روز پیاده روی طی روزهای هشتم تا دهم جولای، در روز یازدهم، شهدای تفحص شده در سال گذشته را دفن خواهند کرد.

هیات ایرانی برای دومین سال پیاپی در این مراسم حضور فعال خواهد داشت. سال گذشته پزشکان ایرانی در قالب گروه "طبیب مسیر" اقدام به ارائه خدمات پزشکی به شرکت کنندگان در مسیر راهپیمایی کردند.

 

منبع:مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۶۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ هزار هکتار از باغات کشور به سیب درختی اختصاص دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، نبی هداوند روز چهارشنبه در حاشیه بازدید هیات تجاری و اداری عراقی از واحد سورت و بسته بندی میوه در روستای زینالو ارومیه، افزود: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و تهران از استان‌های عمده تولید سیب درختی در کشور هستند که آذربایجان غربی استان پیشرو در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه کشور ایران از کم رقیب‌ترین و مهم‌ترین صادر کنندگان سیب به کشور عراق است ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی درصدد توسعه صادرات به این کشور و آشنایی آنان با دیگر پتاسیل‌های بخش کشاورزی کشور است.
معاون امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: در راستای گسترش همکاری‌های فنی و تجاری بین دو کشور عراق و ایران و با توجه به اینکه ایران از صادر کنندگان عمده سیب درختی به عراق است بنا شد تا این هیات به کشور سفر کرده و از باغ‌های سیب، سردخانه‌های نگهداری، واحد‌های سورت و بسته بندی و در کل زنجیره سیب در کشور بازدید کنند.
وی اضافه کرد: روز گذشته این هیات از شهرستان دماوند و آذربایجان شرقی بازدید کردند و، چون بیشترین سطح زیر کشت میوه سیب در این استان است، امروز از باغ‌های سیب، سردخانه‌های نگهداری، ظرفیت فراوری محصولات و زنجیره‌های آن بازدید می‌شود و این بازدید‌ها زمینه ساز انعقاد تفاهم نامه‌ای همه جانبه می‌شود که قرار است بین وزرای کشاورزی ایران و عراق منعقد شود.
لازم به ذکر است که یکی از مهم‌ترین محصولات باغبانی سیب درختی است و سالانه بیش از چهار میلیون تن سیب در کشور تولید می‌شود، آذربایجان غربی حدود ۳۰ درصد سیب درختی کشور را تولید می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ هزار هکتار از باغات کشور به سیب درختی اختصاص دارد
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • جهان امروز، محروم از کیمیاگری و شاعری ایرانی است
  • لیگ دسته یک کشتی فرنگی قرعه‌کشی شد
  • نقش نوآوران در آینده ایران
  • نقش نوآوران در آینده ایران بررسی شد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • حضور بیش از ۲۵ کشور در نمایشگاه کتاب
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد